Bethhart

Vask dine sure tæer de stinker // Dårlig kropslugt

I går var jeg til Beth Hart koncert i DR Koncerthuset – flot sal og god koncert. Men desværre var der 2 fulde fjolser der satte en dæmper på oplevelsen. De stank sikkert, men det var svært at dufte fra den anden side af salen. Det var deres råb og afbrydelser der var ødelæggende for koncerten. Tænk at de var voksne mennesker …

Nå, men Beth Hart sang en sang som hun har skrevet til sin mand, som hed ”Wash Your Feet You Stinky Mother F**ker.”

Sangen fik mig til at tænke på min største søn. Han plejer virkeligt at have ildelugtende fødder – i en sådan grad at vi ofte måtte bede ham om tage hans føder ud af stuen. Især når han havde dyrket lidt sport kunne det blive grotesk. Vi ville jo egentlig gerne have ham i stuen – men hans fødder var ikke til at holde ud.

Mens Beth Hart sang gik det op for mig, at det egentlig er lang tid siden at vi har haft det problem med hans stinkende fødder.

Da vi kom hjem fra koncerten sad han i sofaen og kiggede TV. Klokken var næsten midnat og han havde en hel dags aktivitet opbyggede i de fødder og strømper. Jeg kunne dog ikke lugte dem fra døråbningen. Så jeg spurgte ham om jeg måtte lugte til hans tæer. Jeg var sikker på at han ville reagere med en attitude – han er jo teenager og ens kropslugt kan være et følsomt emne. Men han stak bare sit ben i vejret så hans fod var i næse højde ”værsgo.” På det tidspunkt fortrød jeg lidt at jeg havde spurgt. Men jeg gennemførte – gik hen til hans fod og placerede min næse på hans strømpe og lugtede …

Til min store glæde lugtede hans fødder næsten ikke. Der var en duft af snavs men lang fra den fælde lugt af sure tæer som jeg husker. Den ville jeg have bemærket allerede ved døråbningen.

Grunden til at hans tæer ikke lugter mere er, at han er stoppede med at spise mad som indeholder store mængder svovlsyre. F.eks. findes der 12 gange mere svovlsyre i tunfisk en der er findes i kartoffel.

Svovlsyre stinker. Svovlsyre giver sur ildelugtende ånde, sved, tæer, armhuler, skridt og afføring – alt lugter. Intet er sexet ved folk som lugter af svovlsyre. Svovlsyre hæmmer folks evne til at samarbejde, lærerens evne til at undervise, elevens evne til at modtage, sælgerens evne til at sælge. Svovlsyre skaber en barrier mellem mennesker. Folk kan ikke holde ud når folk stinker.

Svovlsyre er ikke noget der dannes. Svovlsyre kommer ind i kroppen med maden. Svovlsyre er mere koncentreret i mad med høj protein – f.eks. kød, fisk, æg og ost.

Da min søn lugtede mest spiste han en hel del kød, æg og tun. Han trænede meget og ville gerne have store muskler. På min opfordring drak han ekstra protein pulver. Fuldstændigt unødvendigt. Nu ved vi bedre.

En af de ting vi hurtigt bemærkede efter vores skift til en stivelse centreret kost er at vores kropslugte er blevet markant bedre. Fra morgenånde og små prutter til beskidte strømper – vores kropslugt er blevet til at leve med og dele med andre. ;-)

VIDEO Dr. John McDougall Medical Message About: Halitosis (Dårlig ånde og svovlsyre)

Skriv et svar