The China Study – Kina Undersøgelsen

The China Study – Startling Implications For Diet, Weight Loss And Long Term Health
Kina Undersøgelsen – Opsigtsvækkende Konsekvenser for Kost, Vægttab og Langsigtet Helbred
Af T. Colin Campbell, PhD og Thomas M. Campbell II, MD

Et kort referat …

Hvis du tror at der mangler videnskabeligt eller lægelig bevis for at; type 1 og type 2 diabetes, hjertekarsygdomme, brystkræft, prostatakræft, tyktarmskræft, nyresten, autoimmune sygdomme bl.a. leddegigt, knogleskørhed og fedme skyldes ”det man spiser?” – Så læs bogen ”The China Study!

Hvis du tror at der mangler videnskablig eller lægelig bevis for at en kost omlægning til en plantebaseret fuldkornskost giver langt bedre helbredsmæssige resultater end medicin og operationer? – Så læs bogen ”The China Study!

“The China Study” giver dig det videnskabelig bevis for at man gennem en plante baseret fuldkorns kost kan leve længere, se og føle sig yngre, have mere energi, tabe sig, reducere kolesterol, forbygge og vende hjerte-karsygdomme, reducere risikoen for kræft, bevare synet når man bliver ældre, forbygge og helbrede diabetes, i mange tilfælde undgå operationer, reducere behovet for receptpligtig medicin, holde knoglerne stærke, undgå impotents, undgå slagtilfælde, forbyg nyresten, sikre at babyer ikke udvikler type 1 diabetes, lindre forstoppelse, reducere blodtryk, undgå Alzheimers, overvinde gigt og mere …

Jeg har det sådan lidt som om at jeg for førstegang i mit liv møder sandheden. Lidt som at vågne i filmen ”The Matrix” – og opdage virkeligheden. En virkelighed som gode ærlige forretningsfolk helst ikke vil fokusere på fordi de økonomiske konsekvenser vil ramme deres; lands, regions, industris, branche, virksomheds og personlige økonomi direkte.

Forstil dig hvis konsekvensen af at drikke et glas mælk var at vi døde dagen efter.  Så ville alle jo stoppe med a drikke mælk med det samme (En sammenligning brugt af Dr. John McDougall, MD) De økonomiske konsekvenser ville være enorme for landmænd, mejeriindustrien m.fl.

I bogen ”The China Study” samler T. Colin Campbell og søn de videnskabelige beviser for at vores mad har den største indflydelse på vores helbred. Hvordan lægelige undersøgelser gennem tiden bekræfter dette igen og igen for bare at gå i glemmebogen. Konsekvensen er at vi ikke udnytter denne viden til at blive sundere og det går ud over vores helbred og livskvalitet i samfundet, i familien, hos vores børn og os selv.

Jeg købte bogen “The China Study” her.

De videnskabelige beviser er ikke til at tage fejl af – jo flere animalske proteiner der er i vores kost jo sygere er vi og jo sværere er det at blive helbredt – selv med den mest optimale medicin. Og der findes rigeligt med animalske proteiner i kylling, æg, mælkeprodukter, fisk, svine- og oksekød til at det kan gå galt – og det gør det også i stor stil … Vores sugehuse og samfund kan dårligt følge med.

Animalske proteiner fremmer kræft vækst. Derudover skaber de en høj syre tilstand i kroppen som  neutraliseres af den kalcium der opmagasineres i vores knogler og nedbryder dermed vores knogler med tid. Proteinerne kan også optages direkte i blodet fra vore tarme – så slår vores immunforsvar til og bekæmper proteinerne som fremmedlegemer. Problemet er blot, at animalske proteiner ligner vore egne proteiner, så vores immunsystem begynder at nedbryde vores eget væv og dette resulterer i gigt eller diabetes.

Så animalske proteiner fremmer kræft samtidig med at vores legeme nedbrydes – sådan tolker jeg det … til det skal du lægge høj kolesterol, som animalske fødevarer tilføjer vores hjerte og kredsløb.

Kevan Bilton

Skriv et svar