Mælk er til kalve! Så de kan tage 32 – 36 kg på pr. måned!

Efter 5 måneder på en plantebaseret kost, har jeg fået min BMI ned under 25. Dvs. at jeg for første gang i 20 år er kommet ned på det som kaldes “normal vægten” for min højde – min BMI er 24.4.

Skærmbillede 2013-08-16 kl. 09.21.21

Svigerfars respons til at min BMI ligger under 25, var at hans læge påstår at “BMI guiden skal man ikke tage så højtidligt. Der er “OK” at have lidt sul på kroppen” … Det er da noget pjat!   Det er ikke længere normalt at have en BMI under 25, da det er blevet normalt at være overvægtig. Hvis man har sul på kroppen, så har man med sikkerhed også sul inde i kroppen.

Jeg har tabt 10 kg på 4 måneder, og jeg har spist rigeligt af kartofler, ris, bønner, pasta og brød – fuldkornsbrød såvidt muligt,  suppleret med frugt og grønt.  Med en plantebaseret kost har jeg følt velvære i kroppen og tilfredshed med min krop. Det har givet mig mere energi, og jeg har  dyrket mere spontant motion. Det er blevet naturligt at vælge cyklen frem for bilen, plus at jeg igen dyrker sport i haven med mine drenge.

En af de grunde til at vi Bilton´s har startede denne blog, var at vi syntes at alle danskere skulle nyde godt af den videnskab og de lægelige beviser der ligger bag en plantebaseret kost. Med lidt sund fornuft, så er der ingen som vil være overvægtige og syge. Vi danskere skal begynde på at blive lækre og veltrimmede.

F.eks. er komælk beregnet til en kalv, så den kan tage 36 kg på om måneden, og når vi mennesker begynder at fylde os med komælk, indtager vi en overdosis af fedt. Men det er ikke kun det fede i mælken der bidrager til vores fedme, det er nemlig også proteinerne og vækst hormonerne.

Heldigvis er der andre end os Bilton’s, som prøver at fortælle denne historie til familien Danmark:

www.komaelk.dk kan du læse om de mange problemer der er med komælk! Vi anbefaler at du læser denne side inden du bestiller skolemælk til dine børn.

… Leif Varmark skriver om mælk på plantemad.dk                                                                 Se hans mælkekritiske artikler her:
Acne – du får bumser af mælk – http://www.plantemad.dk/acne.html
Brystkræft – komælkens rolle – http://www.plantemad.dk/dit_liv.html
Sukkersyge: Diabetes 1. Komælk kan ødelægge bugspytkirtlen – http://www.plantemad.dk/diabetes1.html
Forstørret prostata – http://www.plantemad.dk/prostataforstor.html
Kolik hos spædbørn – komælkens rolle – http://www.plantemad.dk/kolik.html
Mælk – Indhold af skadelige stoffer – http://www.plantemad.dk/maelk_skadelig.html
Mælk – Vitaminer og mineraler – http://www.plantemad.dk/maelk_vitamin.html
Ost – koncentreret fedt, kasein og morfin! – http://www.plantemad.dk/ost.html
Prostatakræft – http://www.plantemad.dk/prostatakraeft.html
Sclerose – Komælk forårsager multipel sclerose – http://www.plantemad.dk/sklerose.html

Her er lidt fakta vedr. væksthormoner i mælk fra NUTRITIONFACTS.ORG af Michael Greger M.D. Dr. Greger:

Hilsen
Kevan

Skriv et svar